Het transportbedrijf K. IJzerman en zn. is een familiebedrijf waar het vakmanschap van het vrachtvervoer van vader op zoon is overgedragen. Het transportbedrijf is opgericht in 1988 te Moerkapelle en is gestart met één vrachtauto met koeloplegger. Inmiddels is de tweede generatie in het bedrijf actief. In de loop der jaren is het wagenpark fors uitgebreid met koelopleggers voorzien van laadkleppen die voldoen aan de laatste maatvoeringen. Behalve de koelopleggers zetten wij ook Tautliners in die gebruikt worden voor diverse werkzaamheden.

Na een aantal jaren is ons bedrijf niet alleen uitgebreid met vrachtauto’s, maar ook met een opslagloods in Moerkapelle. Doordat het transportbedrijf een flinke groei doormaakte, zijn we in 2002 met ons hele bedrijf verhuisd naar Benthuizen in Zuid-Holland. Daar hebben wij nu een eigen loods in bezit van 5.000 m2. Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen voor het wagenpark. De locatie is ideaal gelegen aan de N209 te midden van de grote steden Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Wij werken met Hollandse chauffeurs waardoor we de gegarandeerde service kunnen bieden die u als opdrachtgever van ons mag verwachten.

Al ons materiaal voldoet aan de laatste milieueisen van Euro5 en Euro6.

Over ons eerste vrachtwagen
Over ons eerste vrachtwagen